Keuring gereedschappen

Onze specialiteit.

Het keuren van uw gereedschap

Wist u dat het wettelijk verplicht is om uw gereedschap periodiek te laten keuren? Als u werkt met gereedschap en zzp’er of eigenaar bent van een bedrijf is het dus cruciaal om dit frequent te laten doen. Niet alleen voor de veiligheid van uzelf of klanten, maar vooral ook voor de veiligheid van uw medewerkers. Wij keuren uw gereedschap.

Veilig

Voor uzelf, uw klant en uw medewerkers

Betrouwbaar

Kom nooit voor verassingen te staan.

Gebruikersgemak

Voor nu en de toekomst gereed

NEN 3140 norm

De Arbowet verplicht een werkgever om een veilige werksituatie te creëren voor werknemers. Hier valt dus ook werken met veilig en betrouwbaar gereedschap onder.

Al uw elektrische arbeidsmiddelen (elektrisch gereedschap en andere apparatuur) dienen getest en gekeurd te worden op basis van de NEN 3140 norm. Een werkgever is verplicht om medewerkers met veilige apparaten te laten werken.

Onder de NEN 3140 norm valt ook het beperken van risico’s bij bedrijfsongevallen.

Elektrische arbeidsmiddelen

Elektrische arbeidsmiddelen omvangt alle apparaten met een stekker. Zeker wanneer u werkt met veel gereedschap en apparatuur is het belangrijk om overzicht te bewaren en om alles netjes en op tijd te laten keuren. Hoe hoger het risico van bepaald gereedschap is, hoe vaker dit moet worden gekeurd.

Laar Techniek: uw gecertificeerd partner voor het keuren van uw gereedschap

Laar Techniek is gecertificeerd om uw gereedschap te keuren volgens de NEN 3140 norm. Bel ons op om uw situatie te bespreken.

TOP