Installatiemonteur

Fulltime | Omgeving Amerongen

Aan de slag als installatiemonteur

Als monteur loodgieter ben je verantwoordelijk voor de aanleg- en installatiewerkzaamheden bij voornamelijk particulieren en bedrijven. Op basis van de aangeleverde tekening(en), instructies en/of eigen inzicht en vakkennis werk je zelfstandig, maar ook regelmatig in teamverband. Wij hebben doorlopend interessante projecten waarin we de nieuwe technieken op het gebied van installaties toepassen.

Belangrijkste werkzaamheden

  • Aanleg- en installatiewerkzaamheden
  • Zelfstandig werken op basis van aangeleverde tekeningen, instructies en/of eigen inzicht en vakkennis
  • Het toepassen van de nieuwste technieken.

Dit breng je mee als monteur loodgieter

Heb jij ervaring in de installatietechniek en heb je een flexibele werkhouding? En werk je graag samen? Dan ben jij misschien wel de perfecte match voor ons. Ook is het belangrijk dat je openstaat om nieuwe technieken te leren en je te ontwikkelen. Hier hoort bijvoorbeeld het volgen van cursussen bij.

Dé redenen om te kiezen voor Laar Techniek als jouw werkgever

Wij beloven dat we je een afwisselende functie binnen ons bedrijf bieden met een fijne werksfeer. Want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Als onze installatiemonteur maak je onderdeel uit van ons gezellige en hechte team. Er is veel ruimte om mee te denken en om te leren.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring
  • Uitzicht op een vast contract
  • Gunstige arbeidsvoorwaarden met onder andere een goede pensioenregeling, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een eigen bus met gereedschap.

Waarom wachten? Solliciteer direct!

Meer weten of direct solliciteren? Neem dan contact op met Alette van Laar. T 06 30413724 of verstuur jouw cv en motivatie per mail (alette@laartechniek.nl).

TOP