Over ons

Kwaliteit! Daar staan wij voor!

Over ons

Laar Techniek is opgericht in 2015 door Gijsbert van Laar. Gijsbert begon als zzp’er, met Alette als ondersteuning op het gebied van administratie. Vanaf het begin werd er voor projecten veel samengewerkt met zzp’ers.

Veilig

Houd tijd over voor andere dingen

Comfort

Beter voor het milieu en bespaar kosten

Gebruikersgemak

Voor nu en de toekomst gereed

Kernwaarden

Laar Techniek staat bekend als een gezellig en hecht bedrijf waarin het draait om samenwerken. Met de combinatie van loyaal zijn aan klanten, hard werken en hier en daar een gezellig praatje maken, is de beleving van de klant topprioriteit.

Uiteraard staat kwaliteit op nummer 1. We zijn liever iets langer bezig met een project zodat alles perfect is, dan dat we het werk te overhaast afronden. Natuurlijk kan iedereen de belofte doen dat de kwaliteit hoog is. Wij maken deze belofte daadwerkelijk waar. Door te luisteren naar de wensen van de klant en dan nét even iets verder te kijken, leveren we kwaliteit voor nu en voor de toekomst.

Erkend leerbedrijf

Omdat ontwikkeling een belangrijke kernwaarde voor ons is, zijn wij een erkend leerbedrijf voor zowel opleidingen als certificeringen.

VOL-VCA

VOL-VCA staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Een VOL-VCA diploma laat zien dat een bedrijf kennis heeft over veiligheid, gezondheid en milieu. Laar Techniek is in het bezit van het VOL-VCA diploma en laat hiermee zien dat voldaan wordt aan alle wetgeving op het gebied van deze pijlers.

VCA is bedoeld voor organisaties die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werkzaam zijn. Met onder andere een VCA diploma wordt de veiligheid van medewerkers en klanten gewaarborgd.

NEN 4010

Laar Techniek is in het bezit van een NEN 4010 certificaat. Dit betekent dat wij bevoegd zijn om elektrische installaties voor laagspanning te ontwerpen en installeren. NEN 4010 is bedoeld voor installateurs die werkzaamheden aan de meest voorkomende typen laagspanningsinstallaties verrichten.

TOP