Zelfstandig servicemonteur elektrotechniek (of leerling)

Fulltime | Omgeving Amerongen

Aan de slag als zelfstandig servicemonteur elektrotechniek (of leerling)

Hou je ervan om zelfstandig te werken en om mee te denken? Dan is deze functie als servicemonteur elektrotechniek bij Laar Techniek misschien wel jouw droombaan. Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van de klant en het installeren van de techniek die het meest passend is. Kwaliteit is voor ons het belangrijkste. We luisteren naar de klant en kijken dan nét even iets verder. Samen gaan we voor het beste resultaat. Wil jij hieraan meewerken? Dan zijn we op zoek naar jou! Ook als je nog geen ervaring hebt, leren we je graag het vak.

Belangrijkste werkzaamheden

  • Luisteren, meedenken en op basis hiervan de klant adviseren
  • Het installeren van de best passende technieken
  • Werkzaamheden binnen diverse projecten, zoals nieuwbouw.

Dit breng je mee als servicemonteur elektrotechniek

Heb jij passie voor dit werk en geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan heb jij de skills in huis om te solliciteren op deze functie. Ervaring hebben met elektrotechniek is een pré, maar we leren je graag het vak als je jezelf wil ontwikkelen.

Dé redenen om te kiezen voor Laar Techniek als jouw werkgever

Wij beloven dat we je een uitdagende functie binnen ons bedrijf bieden met een erg prettige werksfeer. Want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Als onze servicemonteur elektrotechniek maak je onderdeel uit van ons hechte team. Er is volop ruimte om mee te denken, jezelf te ontwikkelen en veel te leren.

Salaris en overige arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring
  • Uitzicht op een vast contract
  • Gunstige arbeidsvoorwaarden met onder andere een goede pensioenregeling, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een eigen bus met gereedschap.

Waarom wachten? Solliciteer direct!

Meer weten of direct solliciteren? Neem dan contact op met Alette van Laar. T 06 30413724 of verstuur jouw cv en motivatie per mail (alette@laartechniek.nl).

TOP