Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Over Laar Techniek als werkgever

Wij zijn gespecialiseerd in domotica, elektro installaties, loodgieterswerkzaamheden en dakwerkzaamheden. Kwaliteit is een belofte die iedereen kan doen. Bij Laar Techniek maken we deze belofte daadwerkelijk waar. We luisteren naar de wensen van de klant en kijken dan nét even iets verder. We leveren kwaliteit voor nu en voor de toekomst. Word jij hier enthousiast van en heb je dezelfde visie? Dan zijn we misschien wel een goede match.

Om je te overtuigen, vertellen we je graag waarom wij een goede werkgever zijn voor onze werknemers.

Veiligheid en gezondheid op nummer 1

Voor ons staat de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers voorop. Uiteraard voldoen we aan de RI&E én hebben we het VCA certificaat. Logisch, vinden wij. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Zowel repressief als preventief.

Blije werknemers

Bij ons kom je terecht in een klein en gezellig team waarin werkplezier erg belangrijk is. Op vrijdagmiddag is er een borrel. Verder willen we dat onze werknemers zich goed voelen. Daarom bieden we de mogelijkheid tot doorleren en ontwikkelen en moedigen we je aan om initiatief te nemen.

Veilig

Houd tijd over voor andere dingen

Comfort

Beter voor het milieu en bespaar kosten

Gebruikersgemak

Voor nu en de toekomst gereed

Servicemonteur Elektrotechniek

Administratief medewerker

Installatiemonteur

Werkvoorbereider E-installatie & W-installatie

TOP